1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Håkan & Allis till NM

Grattis!, Håkan och Allis (Merjanos Hello Dolly) har blivit uttagna som resev till Nordiska Mästerskapet som går i trakterna runt Tammela i Finland. Håkan blev även utsedd av Vilspåransvarig Sverige att vara lagledare.
Det svenska lagen kom tyvärr på en 4:e plats i hård konkurrens.

.

 

NVM8


Håkan & Allis till NM

Grattis!, Håkan och Allis (Merjanos Hello Dolly) har blivit uttagna som resev till Nordiska Mästerskapet som går i trakterna runt Näverkvarn.
Det svenska laget kom på första plats.

 

NVM Allis Håkan


SM ekipage.........

2015-06-25 17.11.54-2

Allis och Håkan vann SSRK Dalarnas uttagning till SM i viltspår 2015. Uttagningen ägde rum i Bjursås och domare var Ewa-Lisa Hoel. SM i viltspår äger rum 1-2 augusti i Kolmården och arrangeras av SSRK Östergötland.


 

Prestationer

Grattis till Henrik Johansson och Olle, Limmerhultarna's Solvind, som tog ett 3:pris, ÖKL, på b-prov i Sunne.

IMG 4770


 Grattis till Annika Hansson och Tajma, Happy Birdhunter´s Dots Pink Lady , och Malin Andersson och Maddox, Happy Birdhunter´s Dots Lobo, som båda tog ett 1:pris, NKL, på b-prov Sunne.

IMG 2413 1


Grattis till Svempa och Hjördis, Mirax Fourth Dimension, som deltog i Nordiska Mästerskapen i viltspår i Norge den 30-31/8! Sverige som lag kom på en fjärde plats och Hjördis fick ett 2:pris.

svempa2


 Grattis till Tony Persson och Zelda, Almanza Strike Of Luck, som tog ett 1:pris, NKL, på b-prov i Garpenberg
tony


Grattis Lars Andersson och Boss, Rockdove's Top Gun, som tog ett 1:a pris med hp i Sala

Lars


Grattis Erika Lindkvist och Lego, Sort Guld Primus Motor, till en första placering i EKL på USM och en 5:e plats i finalen

Samarbetspartner

mebo minst.jpg